Osuda ponašanja SNSD-ovaca na Kozari: Šeranić obesmisilio napore zdravstvenih radnika

Skandalozno 22. Avgusta 2021.
0

Iskrenost u politici je rezultat snage a licemjerje je rezultat slabosti, poručili su danas iz SDS-a. 

 
– Fotografije ministra Šeranića sa stranačkog skupa na Kozari i njegova promocija brige za javno zdravlje građana jedino se može nazvati licemjerjem najgore vrste.

Jučer je svojim prisustvom i revnosnim slikanjem na Kozari ministar Šeranić dosad najsnažnije pogazio struku i obesmislio sve napore naših zdravstvenih radnika koji mjesecima izgaraju u borbi sa virusom korona – navodi se u saopćenju Odbora za zdravstvo SDS-a, te dodaje:

– Kada se plamen virusa korona tokom jeseni raširi i kada vam ministar Šeranić počne dijeliti moralne lekcije o “neodgovornosti građana”, bude upozoravao na krah zdravstvenog sistema i držao pridike o mjerama socijalne distance – pošaljite mu slike razdraganih osmjeha sa Kozare iz avgusta mjeseca kao odgovor. Znajte da mi hoćemo!

U Spomen-području Mrakovica na Kozari jučer je održan veliki skup SNSD-a, kojem je prisustvovalo najviše rukovodstvo stranke, predvođeno predsjednikom stranke Miloradom Dodikom, te oko 20.000 članova ove stranke.

Izvor: narod.bas

Komentari

NAPOMENA - Portal narod.ba zadržava pravo da obriše neprimjerene komentare bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije portala narod.ba.
Podijeli ovaj članak! Podijeli ovaj članak!
[ajax_register]
[ajax_login]